Seks sjokkerende avsløringer fra lekkasjene om Kinas konsentrasjonsleire

De siste årene har vitnesbyrd fra tidligere innsatte gjort verden oppmerksom på at Kina de siste årene har opprettet regelrette konsentrasjonsleire. Der interneres etniske og religiøse minoriteter under påskudd av en «videreutdannelse» som i praksis betyr årelang og knallhard indoktrinering og hjernevask uten kontakt med familie og venner. Satellittbilder har vist at leirene, som er opprettet en rekke steder i Xinjiang-regionen nordvest i landet, stadig utvides med flere bygninger og større areal. Hvor mange som har sittet internert i leirene vet ingen, men flere anslag tyder på at det dreier seg om flere hundre tusen, kanskje over en million mennesker. Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.