Se video: De 9 rareste øyeblikkene fra britenes ville valgkamp

Det skjer i dag! Kalde briter har siden klokken 07 torsdag morgen stått i kø ved stemmelokalene. Da Boris Johnson fikk støtte i parlamentet til å skrive ut nyvalg for en drøy måned siden, spådde flere at dette ville bli den villeste valgkampen i Storbritannia noensinne. Ble det slik? Filter Nyheter har ikke fasit. Men vi vet at det ble vilt! I denne artikkelen har vi samlet ni videobeviser for the utter madness som er britisk valgkamp: En skamløs presse har levert det reneste underholdningsgull. Pussige politikere har holdt tritt! Og noen ganger har politikere, presse og publikum gått opp i en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.