Saudi-Arabias spionasje-mål har seks navngitte personer i Norge

HAUK OVER HAUK: Saudisk etterretning har operert med spionasjemål der minst seks navngitte personer i Norge er utpekt, skriver NRK i dag. Opplysningene kommer fram fordi funn gjort under en ransaking i Danmark, av lederen for den arabiske motstandsbevegelsen ASMLA i 2018, ble kjent i en rettssak i forrige uke. (ASMLA-lederen var attentatmål for iranske agenter i Danmark, blant dem en norsk-iraner, men ble etterhvert selv etterforsket for overvåkning mot eksil-iranere og mulige terrorplaner mot Iran). «Dette viser hvordan Iran og Saudi-Arabia bringer sin konflikt til Europa, og Norge», sier menneskerettighets-aktivisten Iyad el-Baghdadi, som selv bor i Norge og er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.