PST-sjefen: Sandberg skjødesløs – men tidligere statsråder kan ha vært like ille

Skal man tro PST-sjef Benedicte Bjørnland bør opposisjonspolitikerne trå ganske varsomt når de kritiserer Per Sandberg for dårlig informasjonssikkerhet og for å ha eksponert seg for spionasje fra land som Russland og Kina: – Det er skjødesløst det han har gjort. Det er en beklagelig sak. Det er muligens sensitiv informasjon på avveie. Men den typen informasjon er fremmed etterretning på jakt etter i Norge hele tiden, kontinuerlig. Etterretningstrykket mot politikere, Stortinget og regjeringen - det pågår «as we speak». Det å trekke denne saken ut og si at «dette her er så alvorlig» - vel, jeg synes vi skal […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.