Russlands ambassadør om hacking i Norge: – Før noen blir tatt på fersken, kan dere ikke si det sikkert

– Vi er alle i samme båt, sier Tejmuraz Otarovitsj Ramisjvili til Filter Nyheter om den pågående pandemien. Det er ikke umiddelbart overbevisende at Russland ser slik på det. Filter Nyheter har spurt Russlands ambassadør til Norge om vaksinepropaganda, påvirkningsoperasjoner og spionasje under koronakrisen, og Ramisjvili synes det er best å invitere journalistene til ambassadens representasjonsbolig. Det er til denne adressen nordmenn i hopetall har henvendt seg i et forsøk på å få fatt i den russiske koronavaksinen Sputnik V – ifølge ambassadøren. – Vi har fått hundrevis av brev fra nordmenn som vil ta Sputnik-vaksinen og som er villige til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.