Russland hevder de vil «drastisk skjære ned på militær aktivitet ved Kyiv og Tsjernihiv»

DET RUSSISKE FORSVARSDEPARTEMENTET kunngjør at det vil «drastisk skjære ned på militær aktivitet rettet mot Kyiv og Tsjernihiv» for å «øke den gjensidige tilliten i framtidige forhandlinger og signere en fredsavtale med Ukraina». Det melder den russiske viseforsvarsministeren Aleksandr Fomin etter den første omgangen med samtaler mellom de to statene i Istanbul i dag (en mager trøst for f. eks. de sju som ble drept i et angrep på en administrasjonsbygning i Mykolaiv i dag). Det var ellers ingen håndtrykk eller vennlige gester mellom partene da de møttes ansikt til ansikt for første gang på to uker. De ukrainske utsendingene har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.