Russiske diplomater kastes ut av Danmark – Norge vurderer også utvisninger

UTVISER RUSSISKE SPIONER: Mandag utviste Tyskland og Frankrike 40 og 35 russiske diplomater, og i dag får henholdsvis 30, 25, 15 og 3 russiske etterretningsmedlemmer beskjed om å reise seg hjem fra Italia, Spania, Danmark og Sverige. «Dette er et historisk skritt, men det tas på linje med en rekke andre europeiske land fordi vi ønsker å beskytte vår trygghet og sikkerhet», sier den danske utenriksministeren Jeppe Kofod (S) ifølge Politiken. Han sier utsendelsen skjer i lys av Russlands krig mot Ukraina, men konstaterer også at de 15 har utøvet spionasje på europeisk jord og at Regjeringen vil sende et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.