«Resett er ikke media, men en hevngjerrig blogg», sier Høyre-politiker om nettstedet

Abid Raja (V), Kårstein Løvaas (H) og Lene Westgaard-Halle (H).
Debatten rundt Resett hardnet til i forrige uke, etter at flere Twitter-brukere deltok i en løst organisert kampanje for å gjøre bedrifter oppmerksomme på at annonsene deres automatisk dukket opp på ytre høyre-nettstedet via Googles system. Tirsdag ble det kjent at Google ikke lenger vil la nettstedet benytte seg av annonseverktøyet AdSense på grunn av gjentatte brudd på brukervilkårene, noe som ikke knyttes til selve innholdet på siden. Siden starten i 2017 er nettstedet gjentatte ganger blitt kritisert for brudd på Vær varsom-plakaten og hatefulle kampanjer mot unge samfunnsdebattanter, samt spredning av rasisme, muslimhets og terrorhyllest fra både anonyme skribenter og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.