Reiser barrikader før mulig Trump-tiltale

BARRIKADER ER REIST rundt et rettslokale på Manhattan i påvente av en eventuell tiltale mot Donald J. Trump for å bruke valgkampanjemidler som hysjpenger til pornoaktøren Stormy Daniels. Ekspresidenten og presidentkandidaten har oppfordret sine tilhengere til å protestere mot det som kan bli tidenes første kriminalsak mot en av USAs tidligere statsledere, men på ytre høyres some-plattformer skal mange ha reagert på oppfordringen med skepsis og frykt for å bli lurt i en felle. Tiltalen er ventet denne uka.

I Kongressen har tre komitéledere fra Det republikanske partiet gått til det skritt å kreve innsyn i all korrespondanse, dokumentasjon og vitneforklaringer som er relevante for hysjpenge-etterforskningen hos distriktsadvokat Alvin L. BraggReuters/The New York Times

DEN REPUBLIKANSKE guvernøren i Wyoming

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.