Regnbuenekt og mumlende nasjonalsanger: Dette vil vi huske fra tidenes mest skandaløse VM

Hvilke lag som går videre i mesterskapet og hvilke som må dra hjem, kan du lese overalt ellers. Her oppsummerer vi de viktigste utenomsportslige nyhetene fra de første to ukene med verdens oppmerksomhet rettet mot lilleputtlandet i Midtøsten, der en søkkrik befolkning lever luksuriøst på bekostning av rettighetsløse arbeidsinnvandrere og både kvinner og homofile krenkes på daglig basis. 22. november: På den første kampen til Iran nekter spillerne å synge nasjonalsangen. Det gjør de i protest mot regimet i hjemlandet som slår ned de mange demonstrasjonene med brutal vold. Samtidig buer iranske supportere høylytt. Også på pressekonferansen før kampen gjør […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.