Presidenter hadde forskjellig forståelse av Ukraina-krisa

KRØLL PÅ LINJEN? USAs president Joe Biden og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj var på telefon i 80 minutter torsdag for å diskutere den videre strategien overfor Russland og mulig økonomisk hjelp til Ukraina. Ifølge CNN skal en anonym kilde som jobber for de ukrainske myndighetene ha sagt at samtalen «ikke gikk bra» og at presidentene hadde ulik forståelse av risikonivået. Biden skal ha advart Zelenskyj om at en russisk invasjon kan være nært forestående og nærmest sikkert at ville skje, så snart bakken har frosset senere i februar. Zelenskyj skal på sin side ha ment at trusselen om angrep fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.