«Post-apokalyptisk» stemning og råtten rubel: Russere rømmer landet

– Vi står opp om morgenen, men hver dag er det noe som blir avlyst, stengt eller forbudt. Vi har nesten blitt vant til det. Her i Russland hører vi så mange løgner. Noen ganger kan jeg nesten ikke tro på noe som helst. Det forteller russiske «Mia» i en Skype-videosamtale med Filter Nyheter, mens hun sitter på en café i Moskva. Kaffen hun drikker koster 30 prosent mer enn den gjorde før, og kaféen har ennå ikke rukket å skrive ut nye papirmenyer med de oppdaterte prisene. Utenfor er flere restauranter og butikker tomme og utstilt med «til leie»-skilt, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.