Politivold-offer anmeldte, saken henlagt etter video-tabbe

Onsdag publiserte Dagbladet en oppsiktsvekkende overvåkningsvideo som viste at Kevin Simensen (26) og Kristian Teigen (26) ble utsatt for vold utenfor en bensinstasjon på Kongsberg, og i dag er flere videoer fra hendelsen offentliggjort i andre medier.  I dag følger Dagbladet opp med at Simensen også anmeldte tjenestepersoner ved Sør-Øst politidistrikt for tjenestefeil, hardhendt og mangelfull oppfølging da han satt i arrest etter voldsepisoden. Anmeldelsen gjaldt uforholdsmessig bruk av makt da Simensen satt i arrest, og at han ikke fikk muligheten til å dusje for å få av seg peppersprayen. Spesialenheten for politisaker, en enhet som undersøker om politiet har brutt loven i tjeneste, har sett på anklagene i forbindelse med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.