Politirazzia hos nazisten Tore Tvedt – siktet for jødehets i prøvetiden etter forrige dom

Tore Tvedt ved Stortinget i forbindelse med en SIAN-demonstrasjon i 2018. De andre personene på bildet har ikke noe med Tvedt å gjøre.
Den tidligere Vigrid-lederen Tore W. Tvedt (78) er igjen under politietterforskning for hatefulle ytringer, får Filter Nyheter bekreftet. Torsdag 20. januar tok politiet seg inn i den kjente nazistens bolig på en gård i bygda Akkerhaugen i Midt-Telemark for å beslaglegge datautstyr som antas å ha vært brukt til å publisere innhold som bryter med Straffeloven § 185, den såkalte rasismeparagrafen. – Han bestrider skyld etter siktelsen, en siktelse som jeg så langt ikke er kjent med innholdet i, uttaler Tvedts forsvarer, advokat John Christian Elden, til Filter Nyheter. Så sent som i 2020 fikk Tvedt en rettskraftig dom på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.