Politiet etterforsker Johnsons lockdown-fester

SKANDALEFESTER BLIR ETTERFORSKET: Det britiske politiet sier tirsdag at de har innledet etterforskning av fester som skal ha foregått i statsministerboligen Downing Street nr. 10 i London i løpet av pandemien. Nyheten kommer etter en rekke oppslag om selskap som skal ha brutt de gjeldende smittevernreglene mens resten av landet var i lockdown, inkludert når dronning Elizabeth måtte sørge alene over prins Philips død, og der statsminister Boris Johnson selv skal ha deltatt ved flere anledninger. Den nyeste avsløringen gjelder et bursdagsselskap holdt for Johnson i Downing Street i juni 2020. Nestlederen i Labour-partiet Angela Rayner og flere parlamentsmedlemmer har krevd […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.