Per-Willy Amundsen fratas alle verv og rettigheter i Frp i ett år

Per-Willy Amundsen (Frp).

PER-WILLY AMUNDSEN FRATAS alle verv og rettigheter i Frp, utover det å være stortingsrepresentant, fram til 31. januar 2025. Årsaken er at partiet ikke aksepterer den tidligere justisministeren og justiskomitélederens utfall mot islam, arabere og kvinner på Facebook i forrige uke.

I en tråd natt til 8. mars ga han blant annet uttrykk for at han lager en form for oversikt over nordmenn han definerer som islamister, og så ut til å true disse personene med utvisning etter 2025 – underforstått neste gang Frp har mulighet til å få regjeringsmakt. Selv hevdet Amundsen at han forsøkte å være humoristisk. 

Nå kan Troms-representanten ikke være delegat til landsmøte, sitte i landsstyret, delta i årsmøter i fylkes- og lokallag, være observatør i fylkesstyret eller delta på møter, kurs og konferanser i partiets regi frem til utløpet av januar måned 2025, opplyser partiet i en pressemelding. NRK/DN (NTB)

SULTENDE BARN FYLLER sykehusavdelinger i Gaza i det hungersnøden på området brer om seg dag for dag og det blir stadig dårligere tilgang på mat, vann og medisiner. Det rapporterer internasjonale nyhetsbyråer som har fått besøke sykehusene og levert gruoppvekkende bilder. Verdens helseorganisasjon sier helt nyfødte barn dør på grunn av lav fødselsvekt. Ifølge de Hamas-kontrollerte helsemyndighetene i Gaza skal totalt 27 barn ha omkommet av underernæring og dehydrering de siste ukene (tallet har vært umulig å verifisere ved uavhengige kilder). Reuters/

Adgang til hele Filter. Avslutt når som helst

Et abonnement på Filter er en uvurderlig støtte til et uavhengig og seriøst, norsk avisprosjekt.

Digital. Kun kr 70/mnd

Første 30 dager gratis! Ingen bindingstid

  • Tilgang til alle artikler på filternyheter.no
  • Alle nyhetsbrev tilsendt på epost
Begynn å lese

Digital + Magasin. Kun kr 100/mnd

Mest fleksibelt. Ingen bindingstid

  • Tilgang til alle artikler på filternyheter.no
  • Alle nyhetsbrev tilsendt på epost
  • Magasin i postkassa hver måned
Begynn å lese

Digital + Magasin. Kun kr 900/år

Mest for pengene! Ingen bindingstid

  • Tilgang til alle artikler på filternyheter.no
  • Alle nyhetsbrev tilsendt på epost
  • Magasin i postkassa hver måned
Begynn å lese

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.