Sandberg skjeller ut journalister etter antydning om vennetjeneste bak torskekvote

(Skjermdump: Fiskeribladet Fiskaren)
I et videointervju med Fiskeribladet Fiskaren i dag gjorde en åpenbart sinna fiskeriminister det veldig klart hva han synes om avisas dekning av Sandbergs relasjon til torskekvote-mottakeren Rolf-Bjørnar Tøllefsen: Bakgrunnen for den opphetede ordvekslingen er en artikkel med tittelen «Fiskeriministerens venn fikk full kvotepott». Der kobler avisa en nylig instruks fra departementet knyttet til båtlengder - som Tøllefsen ønsket og kunne tjent på - til at han pleier omgang med Sandberg privat. Fiskaren nevner blant annet at Sandberg under et Gran Canaria-opphold i januar var på besøk hos rederen, like før den aktuelle beslutningen, og at Sandbergs kone sitter i samme kommunestyre som Tøllefsen. Både […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.