Støre om: • Vindkraft-veto • «Teslaskatt» • Trumps velgere

Jonas Gahr Støre
JAKTEN PÅ EN KLIMAPLAN: Klimatrusselen er nå prioritet nummer én for norske velgere. Opposisjonen etterlyser en klar handlingsplan fra regjeringen. Solberg & co lover at Den Store Planen for å takle klimakrisen kommer i 2020. Hva med opposisjonspartiene selv, har de en plan? – Det er et stort spørsmål, sier Jonas Gahr Støre. Arbeiderparti-lederen  er først ut i Filter Nyheters intervjuserie med lederne i opposisjonspartiene. Vi har akkurat spurt hvordan Ap skal få folk med seg på laget i klimapolitikken. Hvordan han skal få oljearbeiderne til å stole på at den grønne omstillingen ikke sender dem på Nav. –  Alle arbeidsfolk vet at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.