Prøvde å sette fyr på bil ved justisministerens hus: PST etterforsker alvorlige trusler mot Tor Mikkel Wara

Tor Mikkel Wara. Foto: Justisdepartementet (CC BY-ND 2.0)
Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har i dag satt i gang etterforskning etter at en eller flere personer blant annet har gjort skadeverk med tagging på både privatboligen og bilen til justisminister Tor Mikkel Wara. Handlingene, som regnes som alvorlige trusler, ble etter alt å dømme begått natt til i dag. Det ble tagget både på veggene til huset og bilen like ved. Samtidig jobber politiet ut fra at noen har prøvd å sette fyr på bensintanken til familiens personbil. – Vi ønsker ikke å gå i detaljer på trusselhandlingen, men jeg kan bekrefte at PST har startet etterforskning som gjelder trusler […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.