Maduro-motstander til Filter Nyheter: – Nå tar de folk hjemme uten arrestordre, vi er alle i fare

Jorge Luis Gonzalez, politiker i Venezuela.
Uroen i Venezuela har økt betraktelig denne uken, etter at presidenten i landet Nicolas Maduro, insisterte på å gjennomføre en folkeavstemning om ny grunnlov, til tross for store protester fra opposisjonen. Natt til fredag er det ventet store demonstrasjoner mot regimet, som siden søndag har fengslet ledende opposisjonspolitikere og slått hardt ned på protester. Årsaken til motstanden mot folkeavstemningen er at regjeringen ikke spør befolkningen om de faktisk vil ha en ny grunnlov. Avstemningen søndag gikk ut på å velge representanter til komiteen som skal lage den nye grunnloven. Alle på listen er personer som står presidenten og regjeringspartiet nær. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.