Nyhetssveip langfredag: Ted Cruz angripes med sexrykter og Israel beklager soldat-henrettelse

(Faksimile: National Enquirer)
Lang fredag, passe langt nyhetsbrev:   Dødsmarkenes gjenbruk Det tok nesten 21 år fra Radovan Karadžić (70) første gang ble siktet for etnisk rensning av bosniske muslimer, men i går ble slakteren fra Srebrenica omsider dømt etter ti tiltalepunkter for folkemord, krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten - til 40 års fengsel. I tillegg til nedslaktingen av flere enn 8000 mennesker iSrebrenica i 11.-13. juli 1995 - den verste krigsforbrytelsen siden andre verdenskrig - holdes den tidligere selverklærte presidenten blant annet ansvarlig for serbernes tre år lange beleiring og angrep i Sarajevo som kostet ti tusen mennesker livet. Dommen i FNs krigsforbryterdomstol for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.