Nyhetsbrev tirsdag 8. oktober: Trumps enorme visdom + Millionstøtten til HRS + Tjener inn bompengekrisen

SISTE: Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har tatt ut siktelse for deltagelse i en terrororganisasjon mot moren til den syke fireåringen i al-Hol-leiren i Syria. Kvinnen har tidligere uttalt at hun er klar til å la seg varetektsfengsle dersom hun hentes hjem til Norge sammen med sønnen. Men justisminister Jøran Kallmyr (Frp) mener IS-kvinner slipper for billig unna dersom de ender i norske fengsel: - Da vil de maksimalt kunne bli dømt for deltagelse i en terrorgruppe, og få seks års fengsel. Mens IS er skyldige i folkemord og forbrytelser mot menneskeheten, som ville kunne gi en straff på 30 år, uttalte han til VG i forrige uke. «UNMATCHED […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.