Nyhetsbrev tirsdag 26. mars: Ytre høyre-politikere «on the sauce» + Israel og Gaza + Slakt av voldtektsplan

FIKK ÉN UKE: Frp-politikeren Adrian Ness Løvsjø (28), som er ordførerkandidat og gruppeleder i Porsgrunn, vara til Stortinget - og svært nylig ble ansatt som politisk rådgiver i Fremskrittspartiets stortingsgruppe (han startet mandag i forrige uke) - har nå sagt opp rådgiverjobben og søkt permisjon fra alle verv etter at det i går ble kjent at han er anmeldt av sin tidligere arbeidsgiver Kiwi. I en pressemelding mandag kveld skriver Ness Løvsjø at han ble oppsagt fra Kiwi i januar på grunn av et underslag på 30 000 kroner (overfor Porsgrunn Dagblad, som på lørdag hadde førstesideoppslag om 28-åringens nye rådgiverjobb, har han tidligere sagt at han sluttet fordi han trengte «nye utfordringer og forandring»). Pengene skal være tilbakebetalt til Kiwi, ifølge Ness Løvsjø, som i går også beklaget på Facebook. Saken er under behandling av politiet i Grenland (SISTE: En annen stortingsvara for Frp, Ingelinn Lossius-Skeie, er suspendert fra Agder Frps fylkesstyre i ni måneder, melder 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.