Nyhetsbrev tirsdag 21. september: Neida, HRS er ikke sinte for at statsstøtten forsvinner

DREPT PÅ JOBB FOR Å HJELPE: Drapet på en kvinne i 50-årene ansatt ved Nav Årstad i Bergen utført av en bruker som var på et avtalt møte med etaten, leder til en ny debatt både om hvor godt de ansatte i Nav er fysisk sikret, og hva som ligger bak de mange truslene mot personer som arbeider i førstelinjen. Bare ved kontoret på Årstad har en rekke Nav-ansatte de siste årene blitt utsatt for drapstrusler, andre typer trusler og krenkende adferd som har vært så alvorlig at det har ledet til straffesaker, ifølge VG. Sikkerhetstiltakene ved Nav-kontor landet rundt ble betydelig skjerpet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.