Nyhetsbrev tirsdag 2. april: Derfor hamret de på kongens bil + «Flat arse society» + Sultanen blir grusom

«FYSISK DÅRLIG»: Line Oma, den første varsleren i Arbeiderpartiet som sto fram og fortalte sin historie om seksuell trakassering fra Trond Giskeadvarer i dag mot at Anette Trettebergstuen blir ny leder i partiets kvinnenettverk (Trettebergstuen er innstilt av valgkomitéen før helgens landsmøte). Oma forteller at hun ble oppringt av Trettebergstuen etter å ha gitt et intervju til NRK om metoo-håndtering og likestillingspolitikk (der hun senere trakk alle uttalelsene): - Det var en utskjellende telefon, som jeg ble fysisk dårlig av. Det er det jeg sitter igjen med som Trettebergstuens bidrag i metoo-året. Som likestillingspolitisk talsperson kunne hun i stedet bidratt med støtte, tydelighet og til å plassere skapet der det skal stå, skriver Oma i en sms til Dagbladet. Trettebergstuen har en annen oppfatning: - Jeg skjelte ikke ut Line Oma. Vi snakket rolig sammen og jeg oppfattet heller ikke at hun syntes samtalen var ubehagelig, sier hun blant annet (partileder Jonas Gahr Støre sa i Ap-ledelsens pressekonferanse nå i formiddag at det er Line Omas «rett å ha en mening» om hvem som skal være leder i kvinnenettverket og at han oppfatter at Trettebergstuen har «svart godt på det i Dagbladet»). HVEM BRYR SEG LENGER? Fire alternative brexit-modeller (nei, 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.