Nyhetsbrev tirsdag 2. april: Derfor hamret de på kongens bil + «Flat arse society» + Sultanen blir grusom

«FYSISK DÅRLIG»: Line Oma, den første varsleren i Arbeiderpartiet som sto fram og fortalte sin historie om seksuell trakassering fra Trond Giske, advarer i dag mot at Anette Trettebergstuen blir ny leder i partiets kvinnenettverk (Trettebergstuen er innstilt av valgkomitéen før helgens landsmøte). Oma forteller at hun ble oppringt av Trettebergstuen etter å ha gitt et intervju til NRK om metoo-håndtering og likestillingspolitikk (der hun senere trakk alle uttalelsene): - Det var en utskjellende telefon, som jeg ble fysisk dårlig av. Det er det jeg sitter igjen med som Trettebergstuens bidrag i metoo-året. Som likestillingspolitisk talsperson kunne hun i stedet bidratt med støtte, tydelighet og til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.