Nyhetsbrev tirsdag 17. desember: Nå må Corbyn gi svar + Unge Venstre i LOL beef med Politidirektøren

VINNEREN: Boris Johnson er allerede på jobb for å innfri sitt sentrale valgkampløfte om å«få brexit unnagjort»: Den fremforhandlede brexit-avtalen kommer til avstemning senere denne uka, antakelig fredag. Et viktig punkt om overgangsperioden etter brexit 31. januar har kommet til: Det skal ikke lenger være mulig for parlamentet å be EU om en ytterligere utvidelse. Når datoen viser 31. desember 2020, vil altså Storbritannia være helt ute av unionen – selv om en ny frihandelsavtale ikke er på plass. Kritikere har påpekt at det vil ta årevis å fremforhandle en slik avtale, men den konservative regjeringen insisterer fortsatt på at det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.