Nyhetsbrev: Ordførerens sjokk og andre nyheter du bør få med deg i dag

(Dette er webversjonen av et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen hver dag). Ideen om likekjønnede ekteskap vinner ny (om enn knøttliten) grunn i Europa, sentral-Italia slapp unna nye jordskjelv uten tap av menneskeliv i går og med få, men spektakulære unntak stiller kristen-Norge seg i kø for å ta avstand fra predikant Jan Hanvold og tv-kanalen Visjon Norge etter NRK Brennpunkt-avsløringene onsdag. Ellers: «Det føltes som jeg gikk i sjokk. Kroppen ble helt nummen og blodet forsvant fra hjernen (…) Fra før hadde de fratatt meg æren, rollen som ordfører og min politiske karriere. Nå fratok de meg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.