Nyhetsbrev onsdag 17. januar: Sex-sjikanen mot Skei Grande + Tonning Riise-saken overskygger regjeringsutvidelsen

God morgen! Pjuh, nyhetsuka i norsk politikk er så svett at jeg strever med å holde meg tilstrekkelig oppdatert utenriks. Jeg har puttet inn selve regjeringskabalen nederst her, i fall du ikke har lest aviser. (Pressekonferanser fra ca. klokka 14.15 og utover). Og en rant om Skei Grande-saken som kanskje ble litt sinna. Men først: 15 VARSLER: Kristian Tonning Riise-saken og spørsmålene rundt Erna Solbergs plausible deniability av enhver kjennskap til offisielle og uoffiselle bekymringer om seksuell trakassering og mulige overgrep i Unge Høyre, overskygger regjeringsutvidelsen i dag. «Hvis Solberg visste om saken som var under oppseiling, var hennes fremstilling av tilstanden i eget parti skandaløs. Nærmest løgnaktig. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.