Nyhetsbrev onsdag 16. oktober: Erdogan nekter våpenhvile + FNB-topp grillet om pyramidespill

BORIS BØYER AV, ELLER IKKE: Mens Storbritannias statsminister på tro og ære har lovet å forlate EU klokka 23 den 31. oktober og at han heller vil være «dead in a ditch» enn å gå med på nye utsettelser (parlamentets lovvedtak), sier nå Brexit-ministeren hans, Stephen Barclay, at Boris Johnson kommer til å føye seg etter Underhuset og sende et brev til EU om nettopp en slik utsettelse hvis det på lørdag (altså om bare tre dager) ennå ikke foreligger en avtale. Det er kanskje betegnende for situasjonen at Barclay ifølge The Guardian «nektet kjennskap til en plan om å sende et brev nummer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.