Nyhetsbrev onsdag 11. april: Trumps mulighetsrom i Syria + Zuckerbergs voksenopplæring

Verden holder pusten og sivil flytrafikk «utviser forsiktighet» i den østligste delen av Middelhavet, mens Donald Trump fortsatt funderer på hvordan USA skal respondere på Assad-regimets nervegassangrep mot den siste opprørskontrollerte lommen i Øst-Ghouta i Syria (når han ikke funderer på å sparke visejustisministeren som har ansvar for etterforskningen av Russland-samrøret, da). Nervegassangrepet skal ha kostet mellom 40 og 60 mennesker livet, og ifølge den uavhengige hjelpeorganisasjonen Syrian American Medical Society skal over 500 ha vist symptomer på å ha blitt eksponert for gassen: Pustevansker, lukt av klor, blålig hud, skum i munnen og svidde hornhinner. Trumps tre primære muligheter begrenser seg til et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.