Nyhetsbrev mandag 1. april: «Sjokktilstand» etter vindkraftplan + SV gjør deg «fattigere» + Mangler hatkrim-oversikt

STORM MOT VINDKRAFT: Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) la i dag fram rammeplanen for vindkraftutbygging i Norge - en faglig gjennomgang av områdene i Norge med tanke på miljø og lønnsomhet. NVE utpeker 13 av 43 vurderte områder som «mest egnet». Flere av områdene har søknader om konsesjon til behandling (eller klagebehandling): I Trøndelag: Brungfjellet i Klæbu, Svarthammaren i Snillfjord På Vestlandet: Dalsbotnfjellet i Gulen (Sogn og Fjordane) Måsøy i Vest-Finnmark Larvik i Vestfold NVE understreker at disse anleggene fortsatt vurderes etter like strenge kriterier som alle andre steder. Vindkraftutbygging har allerede skapt sterk konflikt på Vestlandet, i Trøndelag og i Finnmark. Spesielt de to siste regionene har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.