Nyhetsbrev fredag 9. mars: Derfor er Trump den første til å møte diktatoren + falske nyheter vinner

TOPPMØTET OVER ALLE TOPPMØTER: BBC kaller det «The political gamble of the 21st Century». Har Trumps trusler om militære angrep i Nord-Korea og presset fra sanksjonene ledet Kim Jong-Un til forhandlingsbordet i en diplomatisk genistrek, eller blir Donald Trump rundlurt av diktatoren? Den store nyheten om Trumps plutselige ja til å møte Kim ansikt til ansikt i slutten av mai ser ut til å ha kommet brått på også for mange av presidentens egne rådgivereDet er bare fem måneder siden Trump idioterklærte alle som tok til orde for dialog med Pyongyang, og det er som kjent få uker siden det haglet med atomkrigstrusler og skjellsord lederne imellom. Men nå har ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.