Nyhetsbrev fredag 29. juni: Slik er EUs migrasjonsavtale + Økokrim-avhør av tidligere Ap-topper publisert

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her AVTALE OM Å SENKE SKULDRENE LITT: En stund så det ut til at Italia kom til å hindre at EU-statslederne i det hele tatt fikk signert noen felles erklæring på toppmøtet. Men etter samtaler gjennom hele natta var det klokka halv fem i morges klart at det blir en tentativ avtale om migrasjon – noe italienerne satte som forutsetning for å bli med på resten av sluttdokumentet. Hovedpunktet i avtalen er nye «migrantsentre» (asylmottak, om du vil) i EU-land på frivillig basis som skal beslutte retur av personer uten krav på beskyttelse og fordele […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.