Nyhetsbrev fredag 26. juli: Boris&britene + Trump-triumf + NRK-vits gone wrong

Boris Johnson som utenriksminister.
Dette nyhetsbrevet kan du enkelt få rett i innboksen din, gratis og reklamefritt 10 DAGER: Dagens snakkis først. NRK har altså kommet til at de beklager og går til det sjeldne skritt å slette den ti dager gamle «jødesvin»-vitsen der en ortodoks jøde og en annen mann spiller Scrabble i en park. Mannen må velge mellom å legge ned ordet «jødesvin» på brettet, eller tape spillet. Etikkredaktør og fungerende kringkastingssjef i NRK, Per Arne Kalbakk, avviser at sketsjen er antisemittisk, som flere kritikere har hevdet, med at hensikten var det motsatte: Å vise at slik ordbruk ikke er greit. Satiriker og forfatter Dagfinn Nordbø mener det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.