Nyhetsbrev fredag 26. april: Nytt varsel mot Leirstein + Macron blir «menneskelig» + Pappaperm under angrep

NYTT VARSEL: Organisasjonsutvalget i Fremskrittspartiet bekreftet fredag formiddag at de har mottatt et nytt varsel om Ulf Leirstein, som i fjor trakk seg fra alle verv etter at det ble kjent at han hadde sendt hardporno til et 14 år gammelt FpU-medlem og foreslått å invitere et 15-årig FpU-medlem til trekantsex. Det nye varslet omhandler forhold fra samme tidsperiode og «ligger 7-8 år tilbake i tid», ifølge lederen for organisasjonsutvalget. Varselet kom for to uker siden, men vil ikke bli behandlet av partiet. Årsaken er at Leirstein melder seg ut av Frp, noe han selv opplyste om på Facebook fredag morgen - før den nye […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.