Nyhetsbrev fredag 19. juli: Trump, bananrepublikken og tog-konspirasjoner

Dette nyhetsbrevet kan du enkelt få rett i innboksen din, gratis og reklamefritt Hvis du meldte deg ut på fjerde Trump-tweet og bestemte deg for å hengi deg til klissete solkrem i stedet for klam rasisme, men nå angrer bittelitt ettersom forskere mener USA akkurat tok et nytt, stort steg mot fascisme, så er det vesentligste som følger: Trump hadde knapt nevnt kongressrepresentant Ilhan Omars navn fra talerstolen på et valgkamp-arrangement i North Carolina før publikum taktfast ropte «send henne tilbake!». Han ventet til ropene begynte å stilne før han fortsatte talen uten bemerkninger. Dagen derpå valgte presidenten å si at han ikke likte det som […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.