Nyhetsbrev fredag 1. oktober: «Militsen» fikk nye medlemmer etter angrepet på Kongressen

STOPPER TEGNESERIER: «Skadelig», slår tyrkiske myndigheter fast om en tegneseriebok der handling dreier seg om et homofilt tenåringspar og deres utfordringer med å komme ut av skapet, ifølge Aftenposten. Det tyrkiske familiedepartementet mener nemlig at boka, som også Netflix skal lage en TV-serie av, kan ha negativ innflytelse på mindreåriges moral. Boka skal dermed ikke stå framme i butikkvinduer eller andre steder som er godt synlige for personer under 18 år. Sosiale medier har eksplodert etter at nyheten ble kjent, og på Twitter legger flere ut bilder av boka pakket inn i en grå konvolutt merket med «18+». Forfatteren har i 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.