Nyhetsbrev 8. des: *Russisk koronaskvis *Lufteråd på overtid *Ingen testkrise

God ettermiddag! Ikke overraskende dominerer covid-19 nyhetsbildet i dag. KAN IKKE FENGSLE KORONA: «A deadly virus can’t be ignored, jailed, exiled or co-opted – nor can it be locked down without great economic cost. That puts President Vladimir Putin of Russia in a bind», skriver graveredaktør Aleksej Kovaljev i den maktkritiske avisa Meduza i en syrlig kommentarartikkel i New York Times i dag. Han påpeker at Russland tross en ett år lang massiv kampanje for å øke vaksinasjonsgraden ennå er på bare 41 prosent med andre dose. Kreml må selv ta skylda for vaksineskepsisen, mener Kovaljev, og påpeker hvordan Putin […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.