Nyhetsbrev 7. desember: Bare 27 republikanere i Kongressen innrømmer at Biden har vunnet

NEDSLÅENDE: I forrige uke varslet Washington Post at de hadde påbegynt det store arbeidet med å intervjue samtlige av Kongressens 249 politikere fra Det republikanske partiet – lørdag kom det temmelig nedslående resultatet: 220 av dem vil ikke ta offentlig stilling til hvem av Donald Trump og Joe Biden som har vunnet presidentvalget. Bare 27 representanter anerkjenner at sistnevnte har vunnet. Og to mener at Trump er den virkelige vinneren (til tross for at det beviselig ikke stemmer). Få nyhetsbrevet hver ukedag: Alt du leser i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. Søndag […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.