Nyhetsbrev 7. desember: Bare 27 republikanere i Kongressen innrømmer at Biden har vunnet

NEDSLÅENDE: I forrige uke varslet Washington Post at de hadde påbegynt det store arbeidet med å intervjue samtlige av Kongressens 249 politikere fra Det republikanske partiet – lørdag kom det temmelig nedslående resultatet: 220 av dem vil ikke ta offentlig stilling til hvem av Donald Trump og Joe Biden som har vunnet presidentvalget. Bare 27 representanter anerkjenner at sistnevnte har vunnet. Og to mener at Trump er den virkelige vinneren (til tross for at det beviselig ikke stemmer).

Søndag kveld møttes for øvrig Georgia-kandidatene Kelly Loeffler (R) og Raphael Warnock (D) til tv-debatt i den skjebnesvangre omkampen om et sete i Senatet – sammen med fighten mellom David Perdue (R) og Jon Ossoff (D) i samme delstat blir valget i januar helt avgjørende for om republikanerne beholder flertallet (dersom begge republikanere taper er partiene like store og visepresident Kamala Harris blir tungen på vektskåla). Selv om Loeffler en rekke ganger 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.