Nyhetsbrev 6. januar: Historisk valgseier i Georgia

REKORDSMITTE: «Det var denne utviklingen vi var bekymret for, da vi søndag strammet inn»sier helseminister Bent Høie (H) – tirsdag ble 935 nye smittetilfeller registrert i Norge, det høyeste dagtallet som er registrert siden pandemiens start, ifølge VG. 54 kommuner har stigende smittetrend, inkludert Oslo, Stavanger og Bodø. Bare i 17 kommuner er trenden synkende. «Målet med de nye, strenge tiltakene er å bryte en eventuell ny smittebølge», sier Høie. Regjeringen holder pressekonferanse klokken 14.

BLÅ SEIER: Raphael Warnock og Jon Ossoff fra Det demokratiske partiet slo sine republikanske motkandidater og sikret seg hvert sitt sete i Senatet i det svært spennende omvalget i delstaten Georgia natt til onsdag norsk tid. I praksis betyr dette at Demokratene n...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.