Nyhetsbrev 6. desember: Slått til blods på høyreradikalt folkemøte, 40 000 i demo mot koronatiltak

STARTET MED VOLD: Det første store folkemøtet til Frankrikes høyreradikale presidentkandidat Eric Zemmour lignet tidvis mer på opptøyer enn valgkamp i går. Videoer fra arrangementet viser hvordan motdemonstranter med t-skjorter som sammen stavet «Nei til rasisme» ble angrepet av Zemmour-tilhengere og slått til blods med stoler og knyttnever nesten umiddelbart etter at antirasistene hadde vist seg. Også kandidaten selv ble utsatt for en fysisk tildragelse, da en mann i folkemengden så ut til å ta armen sin rundt Zemmours hals inntil politiet grep inn. Forfatteren og tv-kjendisen forsøker å bli ytre høyre-kandidaten i presidentvalget ved å utmanøvrere Marine le Pen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.