Nyhetsbrev 4. mai: Pfizer-vaksinen blir vurdert for 12–15-åringer

God ettermiddag! GÅR RIKTIG VEI (IKKE I ÅLESUND): Tirsdag var 128 koronasmittede innlagt på sykehus i Norge (25 færre enn dagen før), hvorav 32 får respiratorbehandling (tre færre). Antallet innleggelser er det laveste på to måneder. Statsminister Erna Solberg skal i morgen klokka 13 ha en pressekonferanse sammen med helsetoppene der det er ventet nye detaljer om koronasertifikat. I Ålesund ble det i går bekreftet fem nye smittetilfeller som knyttes til utbruddet på restauranten Tollboden helga 17.-18. april. Til sammen er det dermed meldt om over hundre tilfeller i det kommunen omtaler som en massesmitte-hendelse, skriver VG. Restauranten er politianmeldt etter det som kan ha vært brudd på regler om både avstand (se video), hygiene, skjenking og gjesteregistrering. PFIZER FOR STORE OG PFIZER FOR SMÅ: Det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet (FDA) vil antakeligvis godkjenne BioNTech-Pfizer-vaksinen for bruk blant tenåringer mellom 12 og 15 år i USA neste uke, ifølge Deutsche Welle. En studie fra tidligere i vår har vi...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.