Nyhetsbrev 4. desember: Dette er anklagene mot Frp-toppen

ANKLAGET: Organisasjonsutvalget i Frp har utformet en skriftlig anklage mot Oslo-leder Geir Ugland Jacobsen, som står i fare for å bli ekskludert. I anklagen blir det lagt vekt på lederens mange kontroversielle medieutspill, blant annet at han i sommer sådde tvil om Siv Jensen var riktig person til å toppe stortingsvalglista, skriver Dagsavisen. Motta nyhetsbrevet hver ukedag: Innholdet i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. Organisasjonsutvalget mener Ugland Jacobsen har brutt partiets vedtekter gjennom å skade Frp eller andre partimedlemmers omdømme – og at han har gått ut over sine fullmakter som fylkesleder […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.