Nyhetsbrev 30. juni: Mer enn hundre døde av rekordhete i Canada

Oregon Convention Center, Portland 27. juni 2021
God dag! HETT NOK: Det har vært brennende hett langs den nordvestlige Stillehavskysten i USA og Canada de siste dagene. Tirsdag satt det kanadiske tettstedet Lytton nær Vancouver ny varmerekord for tredje dag på rad med 49,5°C. Vancouver-området, som er vant til sommertemperaturer mellom 20°C og 30°C, rapporterer om mer enn 100 dødsfall siden fredag knyttet til den ekstreme heten. «Vancouver har aldri opplevd slik hete før, og dessverre dør dusinvis av mennesker på grunn av det», sa politisersjant Steve Addison i en pressemelding. Eldre og personer med underliggende helseproblemer har vært særlig utsatt. Også i de amerikanske delstatene Washington og Oregon har heten […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.