Nyhetsbrev 3. mai: Senterpartiet fristiller i abortsaken

Marit Arnstad på Senterpartiets landsmøte, Trondheim 2017
God formiddag! OPPRØR MOT MODI: Det politiske partiet til Indias statsminister Narendra Modi, Bharatiya Janata Party (BJP), tapte søndag valget i den viktige delstaten Vest-Bengal, på tross av å ha ført en aggressiv valgkampanje der. Tapet er for mange et signal fra en stadig mer opprørt befolkning over Modi-regjeringens håndtering av Covid-19-pandemien. Kritikere mener Modi har fokusert mer på å vinne valget enn den store krisen landet står i.  De politiske partiene har drevet valgkamp siden starten av mars, samtidig med at smitteraten i India har steget betraktelig. Under valgkampanjen gikk antall registrerte smittede i Vest-Bengal fra ca. 250 per dag i midten av mars til nær […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.