Nyhetsbrev 3. februar: Fant rørbomber hos svensk nynazist

LIKE STORE: Høyre (22,8 prosent), Senterpartiet (21,9 prosent) og Arbeiderpartiet (20,7 prosent) scorer temmelig likt på Norstats ferske partibarometer for NRK og Aftenposten, mens SV og Fremskrittspartiet kniver om å være landets fjerde største parti – begge har en oppslutning på 8,3 prosent i målingen. For sistnevnte er dette et fall på tre prosentpoeng og dårlig nytt: Regjeringssortien i januar 2020 skulle gi partiet en boost, men det har ikke slått til. Nestleder Terje Søviknes sier at det har vært «lite rom for å rendyrke partipolitikk når nasjonen har stått sammen for å håndtere en pandemi». Han peker også på «organisatoriske utfordringer» i Bergen og Oslo, som partiet «nå er i ferd med å løse»Målinga for øvrig tyder nok en gang på at det ligger an til regjeringsskifte etter valget.

VIRKER MOT SMITTE: Oxford/AstraZeneca-vaksinens effekt på smittespredning 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.