Nyhetsbrev 3. desember: Fylkesleder kan bli ekskludert fra Frp

VIL KASTE FYLKESLEDER: Organisasjonsutvalget i Frp vurderer å åpne eksklusjonssak mot Geir Ugland Jacobsen, som er fylkesleder i Oslo. Det generelle bakteppet er flere konflikter og uro innad i partiet (allerede i februar ble det bråk da han fikk flertall i fylkeslaget for en resolusjon om at Norge skal bli et «patriotisk fyrtårn» i verden). Motta nyhetsbrevet hver ukedag: Innholdet i denne artikkelen er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan få rett i innboksen ved å registrere deg her. Mer spesifikt handler eksklusjonssaken om flere av Ugland Jacobsens uttalelser til media der han har åpnet for at Siv Jensens topplassering på stortingsvalglista i Oslo Frp ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.