Nyhetsbrev 29. november: Omikron-tiltak og Qatar-investeringer

NYE KORONATILTAK GRUNNET OMIKRON: Regjeringen innfører nye koronatiltak med øyeblikkelig virkning, for å bremse spredningen av omikron-varianten i Norge. «Erfaringen fra koronapandemien så langt er at virusvarianter med økt smittsomhet vil spre seg til alle land, inkludert til Norge. For å begrense og forsinke spredningen her i landet innfører vi derfor en rekke offensive tiltak,» uttalte helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) i en pressemelding mandag. De nye tiltakene er: Isolasjonstiden forlenges til 7 dager for de som tester positivt og som det er grunn til å tro er smittet med varianten omikron.Det pålegges smittekarantene i 10 dager for hustandsmedlemmer og tilsvarende […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.