Nyhetsbrev 29. juni: Iselin Nybø om millionbonusene i Norwegian: – Usolidarisk

– DÅRLIG DØMMEKRAFT: Næringsminister Iselin Nybø (V) har nå fått svar på sine spørsmål fra Norwegian Air Shuttle om millionbonusene som ble delt ut til selskapets ledelse – dette etter at Norwegian hadde fått 3 milliarder i statlig krisestøtte. Nybø var spesielt interessert i å vite når de 30 millionene ble utbetalt, der 11 av millionene skal ha gått til Norwegian-toppene Jacob Schram og Geir Karlsen. Inntil 26. mai var det ifølge Nybø forbudt å dele ut bonuser i selskaper som benyttet seg av statens lånegaranti, men de to partene er uenige om hvor lenge forbudet egentlig gjaldt, skriver E24. I […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.