Nyhetsbrev 28. oktober: Trusselen fra Kina øker «hver dag» sier Taiwans president

Taiwans president, Tsai Ing-wen
AMERIKANSKE TROPPER I TAIWAN: Taiwans president, Tsai Ing-wen, bekrefter overfor CNN at amerikanske tropper nå trener på øya. Presidenten forteller at trusselen fra Beijing øker for hver dag: – Dette er en øy med 23 millioner mennesker som prøver hardt hver dag å beskytte oss og vårt demokrati for å sikre at folk har den friheten de fortjener. Feiler vi, betyr det at folk som tror på disse verdiene vil tvile på om dette er verdier de bør kjempe for, sier hun. Forholdet mellom Taiwan og fastlands-Kina har nådd sitt verste bunnpunkt på flere tiår. Tidligere i oktober sendte Kinas militære rekordmange krigsfly opp i luftenrommet rundt Taiwan, mens diplomater […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.